När du behöver en akuttandläkare i Stockholm

Vad ska man göra om man får ont i tänderna? Eller om man skadar en tand? Ring en akuttandläkare i Stockholm för hjälp att bedöma om du behöver akut tandvård.

Hur ska man bära sig åt om man får akuta problem med tänderna? Vad gör man när man får tandvärk? Kan man vänta tills man får en kallelse och gå till tandläkaren som vanligt? Eller behöver man boka en tid tidigare? När är det dags att söka akut tandvård?

Och om man slår i tänderna? Hur allvarligt behöver det vara för att tandläkaren ska behöva göra något åt det? Gäller det bara om man slagit ut tänderna? Eller behöver tandläkaren undersöka även mindre skador? Hur ska man veta om något behöver åtgärdas?

Ring och rådfråga en akuttandläkare

Det kan ofta vara svårt att själv bedöma hur akut ens eget tandproblem är. För att få hjälp med att avgöra om du behöver akut tandvård i Stockholm eller om ditt problem kan vänta kan det vara klokt att ringa en tandläkare och fråga om råd. Då får du i lugn och ro berätta om ditt problem.

Om tandläkaren bedömer att ditt problem är akut kan ni boka in en tid. Allra helst redan samma dag eller dagen därpå om ditt problem är akut. Så kan akuttandläkaren undersöka dina tänder och göra en bedömning av vilka åtgärder som behövs för att hjälpa dig. I allra bästa fall har du fått hela saken åtgärdad redan samma dag.