En oförglömlig dag

På ens speciella dag vill man att allt ska vara perfekt. Man gifter sig, förhoppningsvis, bara en gång. Det finns inget alternativ än alla ska njuta och ha roligt, detta ska bli livets fest.

Allt är väldigt välplanerat om hur dagen ska bli. Detta ska bli en bröllop som ingen har skådat innan. Istället för att vackert gå in i kyrkan, kommer det inledas med dans. Det kanske låter konstigt, fint och vackert tillhör ju. Men för denna man och fru, är det vackert och dans som gäller. Vännerna får gärna hänga på i bänkarna och röra lite på benen, det är bara roligare. Både fotograf och en som filmar är på plats för att föreviga allt. Prästen ska inte läsa de vanliga orden, istället är de anpassade för att vara lika tokiga som ni är.

Natten tar aldrig slut

Efter vigseln blev det helt fantastiskt god mat som passade allas magar. Bröllopstårtan var minst lika god som den var vacker. Det skålades, hölls tal, allt i omgångar. Denna dagen får aldrig ta slut. Därför gjorde man ett smart val och hyrde en buss. Och när du ska hyra buss i Stockholm hittar du de finaste bussarna. De kör er vare sig det är festival, till konferens, eller till bröllopsfesten. Har ni lokalen på ett annat ställe men vill att alla gästerna ska kunna samåka? Då är en buss helt perfekt för er. Njut av er dag, gör den oförglömlig. Bussen hämtar er där ni önskar, den är er så länge ni vill.